Koopgids voor Jabra-headsets – HeadsetPlus.com Plantronics, Jabra-headsetblog


Headsets en oplossingen van Jabra, voorheen bekend als GN Netcom, zijn een van de beste oplossingen voor de professionele gebruiker in een werkomgeving, en nu zetten ze de volgende stappen op de nieuwe zogenaamde Hybride werken. Deze keer zullen we enkele hiervan analyseren en zien hoe u er het beste uit kunt halen en welke functies u kunt gebruiken.

Voorwoord: Heeft u de beste prestaties nodig op uw hoofdkantoor, thuiskantoor of onderweg? Op zoek naar de meest lichtgewicht apparaten met een lange levensduur voor dagelijks gebruik? De meest comfortabele en geschikte draagstijl of gebruik voor uw taken verkrijgen? Als deze vragen op uw checklist staan, staat Jabra voor u klaar met hun producten en oplossingen voor uw behoeften.

Jabra biedt een verscheidenheid aan oplossingen op verschillende budgetniveaus voor verschillende apparaten in een toegankelijk en gebruiksvriendelijk apparaat: Jabra-headsets. Met de Jabra-headsetoplossingen kunt u een handsfree gesprek voeren tijdens een gesprek of onlinevergadering, zodat de gebruiker zich kan concentreren op het gesprek en vrije handen heeft wanneer hij achter de computer zit, zodat hij de nodige aantekeningen kan maken of de stappen kan ondernemen de dagelijkse werkzaamheden tijdens de dienst.

Ontwerp & Gebruik: Jabra was al meer dan 150 jaar bezig met het ontwikkelen van hun technologie, waarbij ze er rekening mee hielden dat ze elke keer een betere kwaliteit en geluidsprestaties van hun producten hadden bereikt en zich zelfs hadden aangepast aan de verschillende tempo’s die de afgelopen jaren waren veranderd. Hun filosofie: Hej, (dat is ‘hallo’ in het Deens). Wij zijn Jabra.

Jabra biedt verschillende headsetoplossingen voor verschillende draagstijlen, variërend van de Mono-stijl met een hoofdband over het hoofd, tot de Stereo die beide oren bedekt met een rijke geluidskwaliteit, tot de converteerbare stijl voor mensen die iets meer dan één oor willen, tot de ultra lichte oordopjes voor gebruikers die onderweg de beste prestaties willen met een discreter ontwerp.

Snel loskoppelen: Jabra biedt de Quick Disconnect (QD)-optie voor bedrade headsets,Jabra gn2125 ruisonderdrukkende luisterspoelheadset voor slechthorenden ontworpen voor callcenters die ook kunnen worden gebruikt met bureautelefoons en/of computers van gebruikers, afhankelijk van de veelzijdigheid ervan kan de gebruiker zijn Jabra-headsets met ruisonderdrukking met ruisonderdrukkende microfoons aansluiten op vrijwel elke bureautelefoon, computer of beide tegelijk met behulp van de juiste adapters of versterker. De bedrade headsets van Jabra bieden functiesjabra biz 2400 ii qd mono ultra-ruisonderdrukkende unc 3-in-1 weergave zoals PeakStop™-technologie op zelfs de meest eenvoudige headset die schadelijke harde geluiden onmiddellijk verwijdert voordat ze de luidsprekers van de gebruiker bereiken tijdens het gebruik van de headset. De snelle ontkoppeling van Jabra is te vinden op de instapmodel Jabra Biz 1500 Mono-headset via de robuuste, lichtgewicht Biz 2300 Duo-headset tot aan de top van de keten, de luxe Biz 2400 II QD Mono Ultra-Noise Cancelling-headset.

Prijzen: Jabra bureautelefoon-headsets met snoer zijn verkrijgbaar op een redelijke en aantrekkelijke manierJabra biz 1500 mono qd-headsetweergave prijs gaande van $65-$200, afhankelijk van het model enJabra gn2125 ruisonderdrukkende luisterspoelheadset voor slechthorenden functies van de headset. Dit is een aantrekkelijk punt voor grote implementaties in grote callcenters, omdat de meeste gebruikers een headset nodig hebben, maar deze met een conservatief budget moeten houden zonder dat dit ten koste gaat van de gesprekskwaliteit voor beide kanten. Het instapniveau voor dit soort oplossingen zou de zeer aantrekkelijke Jabra Biz 1500 Mono QD-headset zijn. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een headset die compatibel is met gehoorapparaten, biedt Jabra de GN2125 Noise Cancelling Telecoil-headset voor slechthorenden met een zeer lichtgewicht constructie en Kunstleren oorkussens ontworpen voor dagelijks gebruik zonder dat u tijdens een gesprek de hoortoestellen of de microfoon in gevaar brengt.

Headsets die draadloos zijn: Jabra biedt draadloze headsets voor gebruik met uw bureautelefoon op kantoor. Met dit soort draadloze headsets kunnen gebruikers door het kantoor dwalen terwijl ze aan het bellen zijn, en dankzij de draadloze DECT-technologie kan de gebruiker van kamer naar kamer gaanJabra pro 920 mono draadloze headsetsysteemweergave zonder enige interferentie, zelfs als er meerdere draadloze headsets of mobiele telefoons in de buurt zijn. Met deze apparaten kan de gebruiker oproepen beantwoorden/beëindigen, zolang hij of zij over de juiste oplossing voor extern beantwoorden beschikt, die afhankelijk van de bureautelefoon elektronisch of mechanisch kan zijn, de microfoon kan dempen en het volume op de luidspreker kan worden aangepast alleen. Als de gebruiker een nummer moet bellen, een gesprek in de wacht moet zetten, een gesprek moet doorverbinden of een telefoonlijn moet selecteren via een meerlijnskiezer op de bureautelefoon, moet de gebruiker terug naar zijn bureau gaan en dit rechtstreeks vanaf de telefoon doen. de hoofdtelefoon. De draadloze instapheadset van Jabra is te vinden op de Jabra Pro 920 Mono, dit zou het werkpaard van Jabra zijn, met een laag gewicht en ontworpen om lang mee te gaan zonder compromissen.

Draadloos versus Bluetooth: Mobiele telefoons worden de laatste tijd steeds vaker gebruikt, niet alleen voor persoonlijk gebruik, maar nu ook voor werkgerelateerde doeleinden, en vaak kunnen mensen het gebruik van een draadloze headset verwarren met een Bluetooth-headset. Dit zijn twee verschillende frequenties en om dezelfde reden zou het bereik van een Bluetooth-headset voor de mobiele telefoon niet zo groot zijn als een DECT-headset voor de bureautelefoon. Om dezelfde reden hebben Bluetooth-headsets voor mobiele telefoons een lagere prijs in vergelijking met draadloze headsets voor bureautelefoons. Omdat hij draagbaarder is voor gebruik met een mobiele telefoon, heeft de Bluetooth-headset een compacter en draagbaarder ontwerp wanneer hij naast een draadloze DECT-headset wordt geplaatst.

Headset-stijl: De gebruiker moet de verschillende draagstijlen controleren die beschikbaar zijn voor dagelijks gebruik. Natuurlijk zullen er bij elk geval voor- en nadelen zijn, en dat is iets om op de lange termijn over na te denken. Als de gebruiker bijvoorbeeld niet met het haar wil knoeien, zal een kleinere hoofdtelefoon met alleen een oorhaak de microfoonarm korter maken en minder ruisonderdrukking veroorzaken in vergelijking met bijvoorbeeld een buigbare microfoonarm van normaal formaat, dichter bij de mond.

Multi-connectiviteitsfunctie: Jabra biedt bedrade en draadloze oplossingen voor multi connectiviteit op kantoor.Jabra engageert zich Dit betekent dat een gebruiker eenvoudig één headset kan opzetten en deze met meer dan 1 apparaat tegelijk kan gebruiken, waardoor het gemakkelijk wordt om naadloos en zonder concessies te doen aan de bekende Jabra’s Noise Cancelling-microfoons van het ene apparaat naar het andere te schakelen. Wat betreft de bedrade oplossing kunnen we de Biz 1500-headset en de Jabra link 180 krijgen als een betaalbare bedrade oplossing om een ​​bedrade headset te hebben met de bureautelefoon en de computer. Wat een draadloze oplossing voor de kantoorruimte betreft, zou de Engage 65 draadloze headset de beste oplossing zijn voor één draadloze headset voor de bureautelefoon en computer met een comfortabele draagstijl.

Volledig instelbare Jabra Advanced Active Noise Cancellation™: Jabra biedt zijn volledigJabra evolution2 75 uc stereo bluetooth-headset usb-a-view instelbare geavanceerde actieve ruis Jabra Evolve2 85 uc stereo Bluetooth USB-A-headset met standaardweergaveannuleringsfunctie waarmee de gebruiker alle ongewenste geluiden uit de omgeving kan blokkeren en deze kan aanpassen aan de situatie. Deze functie wordt geleverd met Jabra’s bekende HearThrough-aanpassing waarmee de gebruiker gesprekken met iemand van aangezicht tot aangezicht kan horen, zelfs als hij de headset draagt, dankzij de geavanceerde chipset die onder deze omstandigheden sneller kan verwerken. Deze functie is te vinden op de Jabra Evolve2 75 en de Jabra Evolve2 85-headsets.

Push-To-Talk-oplossingen met snoer: Jabra biedt Push-To-Talk (PTT)-oplossingen voor bekabelde apparatenjabra qd naar 3,5 mm push-to-talk (ptt) snelkoppelingskabelweergave headsets van Jabra. In het eerste geval zou dit de vorm van de Jabra QD zijn naar 3,5 mm PTT. DitJabra Biz 2300 USB GSA Mono PTT-headset, UC Hiermee kan een gebruiker elke Jabra QD-headset met snoer aansluiten op een telefoon met 3,5 mm-aansluiting, bijvoorbeeld een draadloze telefoon, en de microfoon naar believen kunnen dempen door op de toets op deze adapter te drukken. Deze oplossing kan worden gebruikt op mobiele apparaten met de 3,5 mm-aansluiting en op elke bureautelefoon met de genoemde aansluiting, waardoor de gebruiker een veilig gesprek kan voeren, vergelijkbaar met het gesprek dat wordt gebruikt bij expeditiebedrijven. Voor computergebaseerde softphones biedt Jabra de nieuwe Biz 2300 GSA PTT-headsets aan. Deze modellen zijn voorgeprogrammeerd om plug-and-play op de computer aan te sluiten en met de oproep-/volumeregeling kan de gebruiker het dempen van de microfoon opheffen door erop te drukken. Het rode lampje laat de gebruiker weten wanneer de microfoon gedempt is en wordt groen om aan te geven dat de microfoon actief is.

Kleiner, beter en comfortabeler dan voorheen: Jabra lanceerde de tweede generatie van zijn Evolve Buds als de Evolve2 Buds. Met een verbeterde en meer Jabra Evolve2 Buds USB-A Bluetooth-oorset uc cert-weergavecomfortabel ontwerp dan voorheen voor gebruik de hele dag. Nu zijn de oordopjes voorzien van Jabra’s volledig instelbare Active Noise Cancelling, inclusief de bekende HearThrough-technologie in kleine, UC-gecertificeerde oordopjes in zakformaat. DeJabra EVOLVE2 Buds USB-A Bluetooth-oorset UC-cert case maakt het nu mogelijk om de oordopjes te vervoeren EN de USB Link 380 Dongle allemaal samen. Een enorme verbetering ten opzichte van de eerste generatie is dat de gebruiker nu beide oordopjes kan dragen voor een stereogeluidskwaliteit, alleen de rechter of alleen de linker! Dit maakt het mogelijk om het daggebruik bijvoorbeeld met de linker te beginnen en als de batterij bijna leeg is, haalt u eenvoudigweg de rechter eruit, zet hem op en verwijder dan de linker en berg hem op in de hoes om hem op te laden, zelfs in het midden van een oproep, zonder op te hangen!

Om te weten wat het beste voor u is, kunt u een paar modellen praktisch overdag uitproberen, zodat u de resultaten kent. Het aanpassen van de microfoon moet eenvoudig zijn. Het is niet belangrijk dat alleen u uw bellers duidelijk hoort, maar ook uw bellers moeten een heldere stem kunnen hebben als ze naar u luisteren aan de andere kant. De regeling van de volumeregeling is bij verschillende modellen verschillend; dus u wilt die functie graag testen voordat u deze daadwerkelijk aanschaft.

Je zou moeten weten: Ga als volgt te werk om een ​​Jabra-headset te selecteren –

– Bent u op zoek naar een bekabelde of draadloze oplossing?

– Bent u op zoek naar een bureautelefoon, computer of beide?

– Welke draagstijl hanteert het liefst een gesprek via uw headset?

– Is het erg luidruchtig in de omgeving waar u zich bevindt?

– Ben je altijd onderweg en heb je iets draagbaars nodig?

– Hoe lang houdt u uw headset de hele werkdag aan?

Draadloze-oortjes.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart